Bem

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sevinç: Elhamdülillah barış görüşmeleri neticelenirse hepimiz huzur buluruz


MARDİN (A.A) - Memur-Sene bağlı Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Elhamdülillah barış görüşmeleri neticelenirse hepimiz huzur buluruz dedi.
     Sevinç, Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlunu makamında ziyaret etti. Yapılan ziyaretin ardından Midyat Belediyesi meclis toplantı salonunda memur ve sözleşmeli personelle bir araya geldi.
     Burada açıklama yapan Sevinç, sendikaların iki temel görevi bulunduğunu birinin çalışanların hak ve menfaatlerini korumak, geliştirmek, evrensel standartlara çıkarmak, diğerinin ise sosyal sorumluluk olarak milletin ortak değerlerinin yanında yer almak olduğunu bildirdi.
     Barış çabalarımıza, herkesin destek olması gerektiğini vurgulayan Sevin, şöyle konuştu:
     Artık gerçekten akan kan dursun, kardeşin kardeşe, kanın akıtılmasına son verilsin. Ölen de biz, öldürülen de biz. Bunları seslendirenler oldu ve gelişti. Her tarafta şunu söylüyoruz. Artık bu kan dursun. Allah rızası için Türkiyenin hiçbir yerinde bir tek insanın barış sürecine karşıyım diyeni görmedim. Halklar arasında bir sorun yok. Elhamdülillah barış görüşmeleri neticelenirse hepimiz huzur buluruz.
    
     Muhabir: Selahattin Erol
     Yayıncı: Necdet Doğruyol

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER