Berat Kandili

Berat Kandili -Kadirli Belediye Başkanı Tarhan ve Osmaniye Milletvekili Kastal, Berat Kandili nedeniyle birer kutlama mesaj yayımladı


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve Ak Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, Berat Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Tarhan, mesajında, kandillerin birlik, beraberlik ve kardeşlik için eşsiz bir fırsat olduğunu belirterek, Berat Kandilinin tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini diledi.
     Ramazan ayını müjdecisi olan önemli gecelerden Beraat Kandiline ulaşmış olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Tarhan, şunları kaydetti:
     Yüce Allahın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketine vesile olan Ramazan Ayı öncesinde mübarek Berat Kandiline erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dini duyguların yoğunluk kazandığı merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruk noktasına ulaştığı Berat Kandilinin, Türk-İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.
     Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal ise, böyle önemli gün ve gecelerin, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun biçimde yaşandığı anlar olduğunu ifade etti.
     Berat Kandilinin dünyada yaşanan olumsuzluklara ilaç ve insanlığa huzur dolu günler getirmesini dileyerek, Berat Kandili, yüce Allahın sonsuz af ve mağfiretine ulaşma yolunda önemli bir fırsattır. Gecemizin İslam aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını diliyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Menderes Özat
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER