Berlindeki fuara ağaç evlerle katılacak

Berlindeki fuara ağaç evlerle katılacak -Türkiyedeki alternatif turizmi tanıtmak amacıyla Berlin Fuarına ağaç evlerin maketi ile katılacak olan turizmci Kadir Kaya, fuarda ayrıca yöreye özgü meyveleri de tanıtmayı da hedefl


ANTALYA (A.A) - Türkiyedeki alternatif turizmi tanıtmak amacıyla Berlin Fuarına ağaç evlerin maketi ile katılacak olan turizmci Kadir Kaya, fuarda ayrıca yöreye özgü meyveleri de tanıtmayı da hedefliyor.
     Berlinde bu yıl 6-10 Mart tarihlerinde düzenlenecek ITB Berlin Turizm Fuarına alternatif turizmi tanıtmak amacıyla Türkiyeden ağaç evlerin sahibi Kadir Kaya da katılacak. Olimpostaki ağaç evlerin sahibi Kadir Kaya, fuarda ağaç evlerin maketini kurarak tanıtım yapacak. Kaya, fuarda bölge turizminin yanı sıra yöreye özgü meyve ve tatları da tanıtmayı planlıyor.
     Kaya, AA muhabirine, fuara Türkiyenin alternatif turizm potansiyeli ve Antalyanın bu potansiyeldeki payını ziyaretçilere anlatmak amacıyla katılacaklarını söyledi.
     Antalyanın, Türkiye ve dünyadaki turizm potansiyelini herkesin bildiğini dile getiren Kaya, Biz ilk defa bu fuarda klasik turizmin yanı sıra bölgemizin alternatif turizmini tanıtacağız. Bunun için fuar standımıza Olimpostaki ağaç evlerin aynısını kuruyoruz. Ayrıca fuar boyunca ziyaretçilerimize bölgemizin farklı tadı ve markası olan portakal ile keçi boynuzu ikram edeceğiz. Böylece ziyaretçiler, fuar boyunca hem görsellik hem de bölgemizin tatlarını bulmuş olacak dedi.
     ITB Berlin Turizm Fuarının dünyanın en büyük turizm fuarları arasında yer aldığını bildiren Kaya, fuarda Türkiyenin turizm potansiyelini en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Berlindeki fuara ağaç evlerle katılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER