BESİAD Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı

BESİAD Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı -Başkanlığa Engin Ali Kaplan yeniden seçildi


MUĞLA (A.A) - Bodrum Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneğinin (BESİAD) 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.
     Bodrum Ticaret Odasında (BODTO) yapılan genel kurulda yönetim kurulu ile denetim kurulu faaliyet raporu okundu, tahmini bütçe görüşülerek onaylandı.
     Daha sonra tek listeyle gerçekleştirilen genel kurulda başkanlığa Engin Ali Kaplan yeniden seçildi. Genel sekreterliğe Timur Yıldırım, başkan yardımcılığına Uğur İlhami Özden, saymanlığa Meral Günday getirildi. Yönetim kurulunun diğer üyeliklerine ise Ahmet Gümüş, Cafer Doğan, Feridun Sezgin, Hüseyin Başyazıcıoğlu, İbrahim Emre ve Selçuk Haşar seçildi.
     Engin Ali Kaplan, genel kurulda yaptığı konuşmada, Bodrumda yaşayan tüm toplumların sivil birlikteliği her dönemde başarıyla uyguladığını, bu kültürü ileriki toplumlara taşıdığını söyledi.
     BESİADın 2002 yılında kurulduğunu hatırlatan Kaplan, BEİAD, Engin Olcay ve az sayıda arkadaşı ile Bodrum iş dünyasını yönlendirmek, sorunlarını gündeme getirmek, iyileştirici çözümler ve projeler üretmek amacıyla kurulmuştur. Bu dernek, onların attığı temel üzerinde her gelen yeni yönetim ile güçlenmiş, vizyonunu geliştirmiş, kalite çıtasını yükseltmiştir dedi.
     Bodrum, Türkiye ve BESİAD üyeleri için yapılması gereken çok önemli işler ve hizmetler olduğuna işaret eden Kaplan, BESİAD markasını daha yukarıya taşımak ve BESİAD üyesi olmayı hem maddi hem de manevi anlamda bir ayrıcalık olarak sürdürmek amacındayız diye konuştu.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber BESİAD Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER