Beşiktaş Kulübünde 110. yıl etkinlikleri

Beşiktaş Kulübünde 110. yıl etkinlikleri -Karabükte Futbolda Tribün söyleşisi yapıldı


KARABÜK (A.A) - Beşiktaş Kulübünün 110. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, Karabükte Futbolda Tribün konulu söyleşi yapıldı.
     Karabük Üniversitesi ve BJK Taraftar Topluluğu tarafından üniversitenin Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonunda yapılan söyleşiye, spor yazarı Turgay Demir, Beşiktaş tribün lideri Alen Markaryan, Karabük Üniversitesi Rektörü Burhanettin Uysal ve Karabük Üniversitesi Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Temel Çakıroğlu katıldı.
     Söyleşinin açılış konuşmasını yapan Uysal, sağlıklı yaşam ve spora Karabük Üniversitesi olarak oldukça önem verdiklerini, akademik ve idari personel ile öğrencilerin her daim spor yapabilmeleri için spor merkezleri oluşturma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.
     Bu kapsamda 25 bin kişilik stadyum ve spor kompleksi inşaatının devam ettiğini vurgulayan Uysal, şunları kaydetti:
     Alan ayrımı yapmadan sporun her dalının yapılması ve yaygınlaştırılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Karabük Üniversitesini Türkiyedeki bütün üniversitelerin spor merkezi yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapmış olduğumuz stadyum ile de Üniversitelerarası Olimpiyat Oyunları ve Dünya Üniversite Oyunlarının bir ayağını da Karabükte Karabük Üniversitesinde yapmayı hedefliyoruz. Bütün gençliği spor yapmaya ve dolayısıyla sağlıklı yaşamaya davet ediyorum.
     Turgay Demir de Beşiktaş taraftarının Beşiktaş Kulübünden ve yönetiminden büyük olduğunu belirterek, Her şeyi engelleyebilirsiniz ancak Beşiktaş taraftarını engelleyemezsiniz. Türk futbolu olarak dünyada şikeyi biz icat etmedik, ancak şikenin sahaya yansımayanını biz icat ettik ifadesini kullandı.
     Markaryan ise Karabüke en son eski milli futbolcu Hakan Ünsalın Kardemir Karabüksporda oynadığı dönem geldiğini ifade ederek, o günden bugüne kentte büyük gelişimin olduğunu gördüğünü kaydetti.
     Konuşmaların ardından, Beşiktaş Kulübünün 110. kuruluş yıl dönümü anısına yaş pasta kesildi.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Beşiktaş Kulübünde 110. yıl etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER