Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Süzen:

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Süzen: -"En büyük hedefimiz Şampiyonlar Ligine katılmak. Bunu sonuna kadar zorlayacağız" -Siyah-beyazlı oyuncu Olcay Şahan: -"Sezon başında buralarda olacağımızı kimse beklemiyordu"


İSTANBUL (A.A) - Beşiktaşfutbolcu Gökhan Süzen, UEFA Şampiyonlar Ligine katılabilmek için sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.
     Gökhan, siyah-beyazlı kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisinin mayıs ayı sayısında yer alan röportajında, en büyük hedeflerinin Şampiyonlar Ligine katılmak olduğunu anlatarak, "Bunu sonuna kadar zorlayacağız. Olmazsa da UEFA Avrupa Ligine katılacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.
     Devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespordan transfer edilen milli futbolcu, Beşiktaşa gelmesinin bir çok nedeni olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     "Tabii ki en başta Türkiyenin en büyük takımlarından biri olması geliyor. Sonrasında Beşiktaşın beni ısrarla istemesi, teknik direktörümüz Samet Aybabanın bana karşı tutumu, taraftarların yorumları ve benim de Beşiktaşı çok sevmem, izlerken zevk aldığım bir takım olması gelmemdeki etkenlerdi."
     En büyük hedefinin Avrupada futbol oynamak olduğunu aktaran Gökhan Süzen, "Oralarda başarılı olup ülkemi en iyi şekilde temsil etmek ve gururlandırmak istiyorum. İngiltereyi ve futbolunu çok seviyorum. Gerçekten orada çok özel bir lig oynanıyor. Elbette bir gün orada oynamayı isterim" şeklinde görüş belirtti.
    
     -Olcay: "Buralarda olacağımızı kimse beklemiyordu"-
    
     Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan da dergideki röportajında, şu an ligde kimsenin beklemediği bir konumda olduklarını kaydederek, "Unutulmaması gereken bir şey var; bu sezon Feda sezonu. Sezon başında buralarda olacağımızı kimse beklemiyordu. İlk dörde girersek başarılı sayılacağımız konuşuluyordu. Biz şu anda bunun çok üstündeyiz" ifadelerini kullandı.
     Siyah-beyazlı taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu anlatan Olcay, "İlk yarıdaki Galatasaray maçından önce sahada ısınırken taraftarlar Sen benim her gece efkarım... şarkısını söylemeye başladılar. Dayanamadım, gözyaşlarımı tutamadım. O günü bana yaşattığı için Allaha şükürler ettim" değerlendirmesinde bulundu.
    
     Muhabir: Ercan Çakar / Alim Tunçay
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Süzen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER