Beşiktaşlı futbolcu Toraman, memleketi Sivasta

Beşiktaşlı futbolcu Toraman, memleketi Sivasta -Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Toramana Sivas DSİ Sporda amatör olarak top koşturduğu dönemde giydiği 9 numaralı formayla, o yıllarda çekilen fotoğrafını armağan etti (Fotoğra


SİVAS (A.A) - Beşiktaşfutbolcu İbrahim Toraman, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüpü ziyaret etti.
     Memleketi Sivasa gelen Toraman, Belediye Başkanı Ürgüpü makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Ürgüp, Toramana 1998 yılında Sivas DSİ Sporda giydiği 9 numaralı forma ile o yıllarda çekilmiş fotoğrafını takdim etti. Amatör takımdaki formasını ve o dönem çekilen fotoğrafını görünce duygulanan Toraman, Ürgüpe teşekkür etti.
     Toraman da Ürgüpe Beşiktaş forması hediye etti. Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sivas Dört Eylül Belediyesporun kulüp başkanı Ahmet Polat da ziyaretin anısına Toramana takımlarının formasını armağan etti. Toraman, 10. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları Sivas Etkinliği için kente gelen ve Ürgüpü ziyaret eden konuk öğrencilerden 2siyle de hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Ziyaretin ardından Ürgüp ve Toraman, Paşaçayırı mevkisinde yapımı devam eden Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksini gezdi. Daha önce amatör maçların yapıldığı komplekste yapılan çalışmaları inceleyen Toraman, bir zamanlar kendisinin de burada toprak sahada top koşturduğunu belirterek, Bizim zamanımızda buralar toprak sahaydı. Herhangi bir tesis yoktu. Belki o zamanın şartları diyoruz ama daha iyi tesisler yapılmalı ki daha iyi sporcular çıksın, Sivası dışarda temsil etsin. Maç biterdi, soyunma odalarında su olmazdı. Burada gördüğünüz gibi çim saha, çok güzel tesisler var. Böyle güzel bir kompleks var. Müthiş şeyler bunlar. O yüzden ben çok mutlu oldum diye konuştu.
     Toraman, Sivasta sporda daha güzel ve önemli gelişmelerin yaşanmasını temenni etti.
     Belediye Başkanı Ürgüp ise İbrahim Toramanın futbol yaşamını Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte sürdürmesinden dolayı gurur duyduklarını belirterek, Aslında 3 Büyüklerin 3ünde de Sivasın futbolcusu olması lazım. İşte o futbolcular olsun diye bu kompleksleri biz oluşturmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah yeni İbrahimler de bu tesislerden çıkacak dedi.
     Tesisleri gezen Toramana, çocuklar ilgi gösterdi.
     (SAE-AHM)
<< Önceki Haber Beşiktaşlı futbolcu Toraman, memleketi Sivasta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER