Besniye Merinos Mehmet Erdemoğlu Vakfı tarafından

Besniye Merinos Mehmet Erdemoğlu Vakfı tarafından gıda yardımı


ADIYAMAN (A.A) - Merinos Mehmet Erdemoğlu Vakfı tarafından, Ramazan ayı dolayısıyla Besni ilçesindeki Besni Sevgi Ağacı Yardımlaşma Derneği aracılığıyla dağıtılmak üzere 300 gıda paketi gönderildi.
     Besnide 300 aileye ulaştırılmak üzere Sevgi Ağacı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine gönderilen paketler, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Paketlerde, yağ, şeker, makarna, pirinç gibi temel gıda malzemeleri bulunuyor.
     Sevgi Ağacı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gülay Karakuş, yaptığı açıklamada, Merinosun dernek açıldığından beri yardımlarını esirgemediğini belirtti. Gıda paketi yollayan Erdemoğlu Ailesine teşekkür eden Karakuş, Fakir ailelere ulaştırılmak üzere derneğimize 300 adet gıda paketi yardımında bulundular. Biz de bu yardım paketlerini dul ve yetimler öncelikli olarak yardıma muhtaç ailelere ulaştıracağız. Erdemoğlu Ailesine yardımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca Ramazanda hayırsever iş adamlarımızın ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere yardımlarını bizlere yapabilirler. Derneğimiz ihtiyaç sahiplerini doğru şekilde tespit ederek, yardımları onlara ulaştıracaktır. Tüm hayırsever vatandaşlarımızdan bu duyarlılığı bekliyoruz dedi.
     Muhabir: Halit Arslan
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Besniye Merinos Mehmet Erdemoğlu Vakfı tarafından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER