BEÜde Bir Sınıfta Senin Olsun kampanyası

BEÜde Bir Sınıfta Senin Olsun kampanyası -Rektör Prof. Dr. Özer: Biz sadece fiziksel ve öğrenci sayısı olarak değil, kalite anlamında da büyümek istiyoruz


ZONGULDAK (A.A) - Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Biz sadece fiziksel ve öğrenci sayısı olarak değil, kalite anlamında da büyümek istiyoruz dedi.
     Özer, BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesinde Bir Sınıfta Senin Olsun kampanyası kapsamında tefrişi yapılan 1 kütüphane, 1 toplantı salonu ve 15 sınıfın açılış töreninde yaptığı konuşmada, üniversitelerinin gün geçtikçe öğrenci merkezli bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.
     Öğrencilerin kullandığı fiziki ortamların onlara layık şekilde dizayn edildiğini anlatan Özer, şöyle konuştu:
     Kampanya kapsamında Ereğlideki hayırseverlerin katkılarıyla Ereğli Eğitim Fakültesinde ve Denizcilik Meslek Yüksek Okulunda çok sayıda sınıfın tefrişatı gerçekleştirildi. Eğitim Fakültesinin daha kritik bir önemi var. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren yaptığımız tüm faaliyetleri, yatırımları kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, sivil toplum örgütleri, hayırsever iş adamları ile birlikte yapmayı özellikle istiyoruz. Üniversitemizde öğrenci sayısı 18 bini geçti. Önümüzdeki yılda öğrenci sayısı 23 bine yükselecektir. Biz sadece fiziksel ve öğrenci sayısı olarak değil, kalite anlamında da büyümek istiyoruz. Kontrol edilebilir bir şekilde büyüme için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Kampanyayı başlatılırken bizim en değerli varlıklarımız olan öğrencilerimizin temas ettiği mekanları onlara layık olacak şekilde ortaya çıksın istedik. Kütüphanelerimizi ve tüm laboratuvarlarımızı revize ediyoruz. Öğrenci sayılarımızı ilçelerde arttırmak için çalışıyoruz. Tüm kampüslerimizde ve ilçelerimize eğitim öğretim kapasitesini ve kaliteyi arttırmak için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.
     Konuşmaların ardından hayırsever iş adamları tarafından tefrişi yapılan 1 kütüphane, 1 toplantı salonu ve 15 sınıfın açılışı gerçekleştirildi.
     (MUH-FER-NAR)
<< Önceki Haber BEÜde Bir Sınıfta Senin Olsun kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER