Beypazarından kısa kısa

Beypazarından kısa kısa -BTOdan girişimcilik kursu


ANKARA (A.A) - Beypazarı Ticaret Odası (BTO) tarafından hazırlanan Gelenekten Geleceğe Beypazarı Projesi kapsamında, turizm sektöründe hizmet veren veya sektörde yeni işletme kurmak isteyenlere yönelik düzenlenen Girişimcilik ve Pazarlama Kursu tamamlandı.
     BTOnun, Ankara Kalkınma Ajansı ile birlikte yürüttüğü, Gelenekten Geleceğe Beypazarı Projesi kapsamında başlatılan ve 2 hafta süren kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları BTO salonunda verildi.
     BTO Yönetim Kurulu Başkanı H. Necdet Çalışkan, burada yaptığı konuşmada, başarıyla tamamlanan eğitimin, işletme sahipleri ve turizmciler için faydalı olduğu izlenimlerini aldıklarını söyledi.
     Tüm işletme sahipleri ve yeni girişimciler için düzenlenen kursun, oda olarak eğitime verdikleri desteğin bir göstergesi olduğunu ifade eden Çalışkan, Farklı sektörlerde de hizmet veren işletme sahiplerine de yönelik yeni eğitimler gerçekleştirmeyi düşünmekteyiz. Bu konuda duyarlı davranarak, kursa katılan tüm kursiyerlerimize teşekkür ederim dedi.
     Konuşmaların ardından kursa katılan 40 kişi ve işletme sahibine belgeleri takdim edildi.
    
     -24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri-
    
     AK Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı, 3 kişilik ekiplerle okulları dolaşarak, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor.
     AK Parti İlçe Başkanı Avni Erdoğan ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayla Yurdakul, ayrı ayrı oluşturulan 3 kişilik ekiple okulları dolaşarak, öğretmenlere karanfil veriyorlar.
     Erdoğan, zaman zaman okulları ziyaret ettiğini ve öğretmenleri bu günlerinde öğretmen odalarında ziyaret ettiklerini söyledi.
    
     -Başhekim Dr. Karakayaya ziyaret-
    
     Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Cengiz Özalp ve Sağlık İlçe Müdürü Dr. Özer Kasap ile birlikte Beypazarı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Memiş Karakayayı ziyaret etti.
     Karakaya, ziyarette, yeni binanın kısa bir süre öncesi hastane olarak kullanılmaya başlandığını ve yaşanan bazı aksaklıkları çözdüklerini söyledi.
     Hastanede uzman Hekim sıkıntısının yaşanmadığını bazı branşlarda 2 hatta 3 hekim bulunduğunu dile getiren Dr. Memiş Karakaya, Hastane binası gerçekten çok güzel yapılmış ve hasta koğuşları da çok mükemmel dedi.
    
    
     -HEMden biçerdöver ve kepçe operatörlüğü kursu-
    
     Beypazarı HEM Müdürlüğü tarafından, biçerdöver ve kepçe operatörlüğü kursu açıldı.
     HEM Müdürü Recai Küren, 30 kişinin katıldığı biçer döver kursunun kursunu bugün başlattıklarını, 2 hafta sürecek olan kursun, İl Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden gelen yetkili tarafından HEM merkez binasında verilmeye başlandığını söyledi.
     Küren, Bu kursa 30 kursiyer katılıyor. Ayrıca iş makinası operatörlüğü kursu da sürüyor. Hedefimiz geçtiğimiz yıllarda açtığımız kurs sayılarını aşarak, daha çok insanın eğitilmesini sağlamak dedi.
    
     Muhabir: Yaşar Tonbak
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Beypazarından kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER