Beypazarından kısa kısa

Beypazarından kısa kısa -Okullararası Atasözleri ve Deyimler yarışması yapılacak


ANKARA (A.A) - Beypazarında ilköğretim okulları arasında, Atasözleri ve Deyimler yaraşmasının yapılacağı bildirildi.
     Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Arslanın organize ettiği yarışma, Beypazarı Ticaret Meslek Lisesi salonunda 7 ilköğretim okulunun katılımıyla gerçekleştirilecek.
     Yarışmada, ilçe genelinde 1. olacak okulun il genelinde düzenlenecek aynı yarışmada Beypazarını temsilen katılacağı bildirildi.
    
     -Polisten öğrencilere eğitim
    
     Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Emniyet Amirliği tarafından okullarda bilgilendirme çalışmaları yapılıyor.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, polis, ilçede bulunan ilköğretim okullarında öğrencileri bilgilendirirken, okullarda da öğrencilerin görebileceği alan ve panolara bilgilendirmeye yönelik afişler asıyor.
    
     -Çam kese böceği ile mücadele çalışması
    
     Beypazarı Orman İşletme Müdürlüğü çam kese böceği istilasından ağaçları kurtarmak için mücadeleye başladı.
     Beypazarı Orman İşletme Müdür Muavini Hasan Yıldız, yaptığı açıklamada, çam kese böceği ile mücadele çalışması başlattıklarını, böceklerin ağaçlardan uzaklaştırılmasının ardından ormanlık alanlarda ağaçların da geleceğini de garanti altına alacaklarını söyledi.
     Yıldız, Ağaçlardan kesilen çam kese böcekleri ile kaplı yuvalar yapılan havuzlara toplanarak oralarda imha ediliyorlar. Bu çalışma Kızılbayır mevkinde bin 10 hektarlık alanda devam ediyor dedi.
    
     Muhabir: Yaşar Tonbak
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Beypazarından kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER