Beyşehirde balıkçılar tekneleriyle yarıştı

Beyşehirde balıkçılar tekneleriyle yarıştı -Beyşehir Gölünde motorlu balıkçı tekneleri arasında düzenlenen yarışmada, 7 tekne birinci gelebilmek için mücadele verdi


KONYA (A.A) - Beyşehir Gölünde motorlu balıkçı tekneleri arasında yarışma düzenlendi.
     Beyşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9uncusu gerçekleştirilen Beyşehir Uluslararası Göl Festivali kapsamında su sporları etkinlikleri yapıldı.
     Etkinliklerde yarışan motorlu balıkçı tekneleri, deniz bisikletleri ile jetski ve banana gösterileri renkli görüntüler oluşturdu.
     Alaaddin Keykubat Adası önündeki göl kıyısında gerçekleştirilen su sporları etkinliğinde ilk olarak balıkçı tekneleri yarıştı.
     Yarışmada 7 tekne birinci gelebilmek için mücadele verdi. Bir balıkçının içerisinde süs köpeği olan teknesi ile yarışması ilginç görüntüler oluşturdu.
     Yarışmayı Ahmet Çetinin kullandığı motorlu tekne birinci olarak tamamladı. Balıkçı Murat Kabakın teknesi ikinci, Kasım Uysalın teknesi ise üçüncü oldu.
     Su sporları etkinlikleri kapsamında deniz bisikleti, 17 yaş üstü yüzme ve olta ile balık avlama yarışları da yapıldı. Göl kıyısındaki jetski ve banana gösterileri ise ilgiyle izlendi.
     Yarışmalar sonunda dereceye girenlere çeyrek altın ve para ödülleri verildi.
    
     Muhabir : Şeref Yaşar / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Beyşehirde balıkçılar tekneleriyle yarıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER