Beyşehirde otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı

Beyşehirde otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı -Yaralıların, Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şanın anne ve babası olduğu öğrenildi


KONYA (A.A) - Beyşehir ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Yaralıların, PTT. 1. Lig takımlarından Torku Konyasporun Başkanı Ahmet Şanın anne ve babası olduğu öğrenildi.
     Mustafa Kemal Şan (78) idaresindeki 42 BYF 67 plakalı otomobil, ilçeye bağlı Huğlu beldesi girişinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak, şarampole devrildi.
     Kazada sürücü ile otomobilde bulunan eşi Gülsüm Şan (82) yaralandı. Ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
     Yaralıların, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürekin kayınpederi ve kayınvalidesi, PTT 1. Lig takımlarından Torku Konyasporun Başkanı Ahmet Şanın da baba ve annesi olduğu öğrenildi.
     Ahmet Şan ile birlikte Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı ve İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata da hastaneye gelerek, yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
    
     Muhabir : Abdulhamit Yaşar / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Beyşehirde otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER