Beyşehir Ticaret Odasından NACE kodu uyarısı

Beyşehir Ticaret Odasından NACE kodu uyarısı


KONYA (A.A) - Beyşehirde 16 Şubat 2013 tarihinde yapılacağı açıklanan Ticaret Odası seçimlerinin Mayıs ayına ertelendiği açıklandı. Açıklamada, üyelere NACE kodu uyarısında da bulunuldu.
     Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, yaptığı yazılı açıklamada, yeni meslek gruplandırmalarına ilişkin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (TOBB) yapılan itirazların sağlıklı bir şekilde değerlendirilebilmesi için Gümrük ve Ticaret Bakanlığından oda ve borsa seçimlerinin makul bir süre ertelenmesi talebinde bulunulduğuna vurgu yaparak, Bu istek doğrultusunda bakanlığımız seçim tarihlerini Mayıs ayı sonuna kadar ertelemiş ve karar Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Biz de Beyşehir Ticaret Odası yönetim kurulu olarak bu karar doğrultusunda seçimlerimizi Mayıs ayında belirleyeceğimiz bir tarihte yapacağız ifadelerini kullandı.
     Gül, açıklamsasında, seçimlerin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için faaliyet kodlarının (NACE) çok önem arz etmekte olduğunu da ifade ederek, şunları kaydetti:
     Ticari faaliyet devam ettiği sürece SGK, vergi dairesi ve TOBBda aynı NACE kodu kullanılacak olup, bir daha değişmeyecektir. Bu konu ile ilgili odamız üyelerine gerekli uyarılar yapılmış olup, çok sayıda üyemizin yanlış NACE kodu birliğimiz tarafından düzeltilmiştir. Üyelerimizden NACE kodunda yanlışlık olduğunu söyleyenler için bu son bir fırsattır. Odamıza müracaat ederek düzeltme isteyebilirler.
    
     Muhabir : Abdulhamit Yaşar
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Beyşehir Ticaret Odasından NACE kodu uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER