Beytüşşebapda 8 kişilik aileden

Beytüşşebapda 8 kişilik aileden haber alınamıyor -Kar yağışının etkili olduğu Yaşat Köyünde 8 kişilik Aşkan ailesinden haber alınamadığı ileri sürüldü


ŞIRNAK (A.A) - Beytüşşebapta yaklaşık 5 gündür devam eden kar yağışının etkili olduğu Yaşat köyünde 8 kişilik Aşkan ailesinden 3 gündür haber alınamadığı ileri sürüldü.
     Beytüşşebap Kaymakamlığına başvurarak durumu anlatan Zehra Yacan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Yaşat köyünde yaşayan yakınlarıyla en son 3 gün önce telefonla görüştüğünü anlattı.
     Son görüşmede köyde yaşayan ablasının oğlu Ayhan Aşkanın kendisine, Teyze karın altında kaldık dediğini ifade eden Yacan, Bu görüşmeden sonra telefon kesildi. Daha sonra bir çok kez aradım fakat ulaşamadık. Dün belediyeye gittim. Karakola ve emniyete bildirdim. Telefon şebekesi kesilmiş dediler. Ama mümkün değil, mutlaka bana ulaşırlardı. Bir türlü haber alamadık. Öldüler mi, kaldılar mı bilmiyoruz- Oğlumu gönderdim, kar yığını nedeniyle yarı yoldan dönmek zorunda kaldı. Yetkililerden yardım istiyoruz dedi.
     Kaymakamlığın da iddia edilen olayla ilgili araştırma başlattığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Casim Bal / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Beytüşşebapda 8 kişilik aileden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER