Beytüşşebaptaki terör saldırısı

Beytüşşebaptaki terör saldırısı -Adana Ticaret Odası, saldırıyı kınadı


ADANA (A.A) - Adana Ticaret Odası (ATO), Beytüşşebap ilçesinde 10 güvenlik görevlisinin şehit olmasına, 7sinin de yaralanmasına yol açan terörist saldırıyı şiddetle kınadı.
     Odadan yapılan yazılı açıklamada, terörist örgütün çirkin ve acımasız yüzünü bu kez Beytüşşebap ilçesinde, kaymakamlık, polis lojmanları ve Jandarma Taktik Alay Komutanlığının üs bölgelerini hedef seçen saldırıyla gösterdiği belirtildi.
     Ülke huzurunu bozmaya yönelik bu yöndeki saldırıların hiçbir zaman hedefine ulaşamayacağının vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Türkiyedeki birlik ve kardeşlik duygularını zedelemeye yönelik olarak karanlık güçlerin talimatlarıyla harekete geçen terör örgütünün bu yöndeki saldırılarına karşı, sadece güvenlik güçlerinin değil, her Türk vatandaşının kanının son damlasına kadar mücadele azmi ve hırsıyla doludur. Bu ülkenin havasını soluyan, suyunu içen, ekmeğini yiyen herkes, kökeni ne olursa olsun kardeştir. Türk halkının geçmişte olduğu gibi her zaman ve her yerde yine beraberce, bu şer odaklarına karşı aynı tepkiyi vereceklerinden kuşku duyulmamalıdır. Bu yöndeki kalleşçe saldırıların, Türkiye Cumhuriyetinin güçlenmesini istemeyen çevrelerin taşeronluğunu ve tetikçiliğini üstlenen terörist örgüt tarafından önümüzdeki dönemde de sürdürüleceğinin bilinci ve duyarlılığıyla hareket edilmesi kaçınılmaz bir gerçektir. Bu saldırıların daha fazla ve etkin istihbarat mekanizmalarının oluşturulmasıyla önlenebileceğine, böylelikle de daha fazla eve şehit ateşi düşmemesi için en etkili yöntemlerin izleneceğine inanıyoruz. Adana Ticaret Odası olarak devletimizin teröristlerin kökünün kurutulması konusunda vereceği her türlü mücadelenin destekçisi olduğumuzu bu vesileyle bir kez daha vurgularken, devletimizden bu konuda şimdiye kadar olandan çok daha etkin ve kararlı bir tutum sergilemesini bekliyoruz. Beytüşşebap saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimize de Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER