Beytüşşebaptaki terör saldırısı

Beytüşşebaptaki terör saldırısı -Fındıklıda teröre lanet yürüyüşü yapıldı


RİZE (A.A) - Şırnakın Beytüşşebap ilçesindeki terör saldırısında 10 askerin şehit olmasını protesto amacıyla Fındıklıda teröre lanet yürüyüşü düzenlendi.
     MHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen yürüyüşe, MHP İl Başkanı Zeki Mayi, Fındıklı İlçe Başkanı Soyhan Köseoğlu, Fındıklı Ülkü Ocağı Başkanı Serhat Akdoğan ile sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Fındıklı merkez meydanında toplanan grup, Türk bayrağı taşıyarak Cumhuriyet Caddesi boyunca sloganlar eşliğinde yürüdü.
     Daha sonra grup adına basın açıklaması yapan Serhat Akdoğan, vatanı bölüp parçalamak isteyen terör örgütü üyelerinin Beytüşşebapta 10 askeri şehit ettiğini, 7 askeri de yaraladığını anımsatarak, Her gün onlarca şehidimizi al bayrağa sarılı tabutlarla vatan toprağının kara bağrına verirken hükümet inatla uyguladığı yanlış politikalara devam ediyor. PKKlı katiller ve onların yerli ve yabancı işbirlikçileri şunu iyi bilmelidirler ki Türk milliyetçileri henüz son sözünü söylememiştir. Artık sabrımız taşmaya başlamıştır. Aziz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, milletimizin başı sağolsun diyorum dedi.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER