Beytüşşebaptaki terörist saldırı

Beytüşşebaptaki terörist saldırı -CHP İl Başkanı Baykan ve MHP İl Başkanı Er, saldırıyı kınadı


NİĞDE (A.A) - CHP İl Başkanı Ünal Baykan ve MHP İl Başkanı Hakan Er, Şırnakın Beytüşşebap ilçesindeki terörist saldırıyla ilgili olarak kınama ve baş sağlığı mesajı yayımladı.
    
     Ünal, mesajında, 10 şehit ve onlarca yaralının olduğunu, anaların ağladığını, sorunu çözme yükümlülüğü taşıyanların ise konuyu hafife aldıklarını belirterek, sorunun çözüm yeri olan TBMMnin ise hala tatilde olduğunu söyledi.
     Taziye mesajını kaleme aldığında içinin yandığını, şehit ve şehit ailelerinden utandığını belirten Ünal, Başta hükümet olmak üzere tüm kurum ve kuruluşları, çatışma yerine göreve davet ediyorum. Bütün bu hain saldırıları şiddet ve lanetle kınıyor, şehitlerimizin ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum ifadelerini kullandı.
     MHP İl Başkanı Hakan Er de saldırıyı kınadı.
     Er, mesajında, teröre karşı milli bir duruş sergilenmesi gerektiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:
     Gün geçmiyor ki her gün bir şehit haberi gelmesin. Gün geçmiyor ki acı haberler yüreğimizi dağlamasın. Evet ortada büyük bir sorun var. Fakat böyle acılı günlerde çözüme bir adım daha yaklaşmamız gerek. Sorunun adı hükümetin tespit ettiğini sandığı Kürt sorunu değil, başlı başına bir terör sorunudur. Eğer bakış açımız bu eksende olmazsa, teşhisi doğru koyamazsak nice vatan evlatları şehit olmaya devam edecektir. Bugün vereceğimiz her türlü mücadele birlik ekseninde yürütülmesi gerekir.
    
     Muhabir: Betül Abbak
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terörist saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER