BGC

BGC-Bursada Bugün Basın Halı Saha Futbol Turnuvası -Olay Gazetesini 5-1 yenen Anadolu Ajansı, finale yükseldi


BURSA (A.A) - BGC-Bursada Bugün Basın Halı Saha Futbol Turnuvasında Olay Gazetesini 5-1 yenen Anadolu Ajansı (AA), finale yükseldi.
     Turnuvanın yarı finalinde AA ile Olay Gazetesi karşı karşıya geldi. Oldukça zevkli geçen karşılaşmada baştan sona üstünlüğünü elden bırakmayan AA takımı, sahadan 5-1 gibi net bir skorla galip ayrılarak finale çıktı.
     Güçlü takımların yer aldığı B Grubunda mücadele eden AA, turnuvanın ilk maçında Bursada Bugünü 12-4 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı. Zaman Gazetesine 8-5 yenilen, iddialı takımlardan Olay TVyi ise 9-4 yenen AA, gruptaki son maçından ise Yenidönem Gazetesinin sahaya çıkmaması sonucu 3-0 hükmen galip ayrıldı.
     AA, 3 takımın 9 puan topladığı grubu, 3lü averaja göre lider tamamlayarak çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finaldeki rakibi Bursaspor TVyi de 5-0 gibi net bir skorla yenen AA, yarı finalde de Olay Gazetesini 5-1 mağlup ederek finalde As TVnin rakibi oldu.
     Turnuvada birincilik kupası yarın oynanacak final maçıyla sahibini bulacak. Şampiyon olan takıma kupasını, 7 Haziranda Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç verecek.
     AA takımının kadrosu, Harun Kaymaz, Ali Atmaca, Doğan Sarıtaş, Doğukan Altınay, Halil İbrahim Başer, Metin Aktaş, Ali Kahrıman, Vedat Yücebaş, Zafer Akpınar ve Tarık Üzgünden oluşuyor.
    
     Muhabir : Vedat Yücebaş
     Yayıncı : Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER