Bigada fotoğraf yarışması sonuçlandı

Bigada fotoğraf yarışması sonuçlandı


ÇANAKKALE (A.A) - 15-16 Eylül tarihleri arasında Biga Sancak Beyi Osman Bey anısına düzenlenen okçuluk müsabakaları kapsamında düzenlenen Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.
     Yarışma, Biga Kaymakamı Fatih Genelin jüri başkanlığında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Didem Çatal ve Araştırma Görevlisi Deniz Kürşat tarafından değerlendirilerek sonuçlandırıldı.
     Yrd. Doç. Dr. Didem Çatal, birbirinden güzel fotoğraflar arasından ilk üç fotoğrafı seçmekte zorlandıklarını söyledi.
     Bu seçimin jüri heyetinin takdiri olduğunu belirten Çatal, Eleştirilebilir. Elimizden geldiğince objektif olmaya çalıştık. Jüri olarak yarışmaya katılan tüm sanatçılarımızı yürekten kutluyorum dedi.
     Biga Kaymakamı Fatih Genel ise okçuluk müsabakalarına ve fotoğraf yarışmasına katılan tüm fotoğraf sanatçılarına ve jüri üyelerine teşekkür etti. Genel, dereceye giren sanatçıların para ödülü ile ödüllendirileceğini kaydetti.
     Yarışmada, Cemal Sepici birinci, İbrahim Elman ikinci, Mestafa Yalın Engin ise üçüncü oldu. Yarışmanın mansiyon ödüllerini ise Cemal Sepici ve Gizem Nur Gürşen paylaşırken jüri özel ödülü İbrahim Elmanın oldu.
    
     Muhabir: Serten Akkaya / Burak Akay
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bigada fotoğraf yarışması sonuçlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER