Bigadan kısa kısa

Bigadan kısa kısa -Biga Belediyesine ödül


ÇANAKKALE (A.A) - Biga Belediyesi Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen proje yarışmasında ikincilik ödülü kazandı.
     Belediye Başkanı Mehmet Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl 5incisi düzenlenen ve 512 belediyenin katıldığı Örnek Belediyecilik Proje Yarışması Altın Karınca Ödüllerinde, yapı işleri, mimari projeler ve ulaşım hizmetleri kategorisinde belediyenin Bilgi Kültür ve Sanat Evi projesiyle ikincilik ödülünü kazandığını söyledi.
     Ödülün kendileri için önemli olduğunu belirten Özkan, Biga Belediyesinin öz güveni yüksek bir belediye olduğunu söyleyebilirim. Bigamızda bir uçtan diğer uca tam bir değişim, dönüşüm ve gelişim yaşanıyor. Bir taraftan belediye ve merkezi yönetim yatırımları, diğer taraftan özel sektör girişimleriyle adeta kabuk değiştiriyoruz dedi.
    
     -Yetiştirme yurdunda kalan çocuklara gezi-
    
     Biga Çocuklarını Koruma Derneği üyeleri, Biga Erkek Yetiştirme Yurdunda barınan çocuklar için Gönen gezisi düzenledi.
     Dernek başkanı Ayfer Baykal, dernek ve kurum işbirliğinde düzenlenen gezide çocukların keyifli zaman geçirdiğini söyledi.
     Yıllardır gezi geleneğini sürdürdüklerini dile getiren Baykal, Köy konağındaki kahvaltıya tesadüfen gelen şarkıcı Işın Karaca çocuklarımızla yakından ilgilendi. Daha sonra çocuklarla hayvanat bahçesini gezdik. At çiftliğinde hepsi birer usta binici gibi büyük bir ustalıkla ata bindi. Gönen parkında dinlendikten sonra Dereköyde piknik yaptık dedi.
    
     Muhabir: Serten Akkaya / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Bigadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER