Bigalı yazar ikinci kitabını hazırladı

Bigalı yazar ikinci kitabını hazırladı


ÇANAKKALE (A.A) - Bigalı yazar İlhan Akkurt, ikinci kitabını hazırladı.
     Akkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İncilde geçen Armagedon Savaşını durdurmak için ikinci kitabını yazdığını söyledi. Armagedon Kehanetleri, Evanjelizm ve İlluminati ismini verdiği kitabının Ozan Yayıncılık tarafından basıldığını belirten Akkurt, Hıristiyanlığın temellerini sorgulayan Hz. İsa Hıristiyan mıydı - isimli ilk kitabının 2006 yılında yayınladığını hatırlattı.
     İlk kitabının geniş yankı bulduğunu belirten Akkurt, İkinci kitabımı 5 yıl önce yazdım ve bir internet sitesi oluşturup hem Türkçe hem de İngilizce olarak yayımladım. Şu ana kadar 350 bin kişinin ziyaret ettiği sitede, kitaptaki iddialar yüzlerce kişi ile tartışıldı. Konunun yeterince olgunlaşmasını bekledikten sonra, nihayet geçen ay basım kararı alıp yayına sunduk. Bu kitapta tüm dünyayı ilgilendiren çok önemli orijinal iddialar var. Bunlar bu kitapta ilk defa yayınlanmış çok orijinal ve çok ses getirecek konulardır. Geçtiğimiz yıllarda konu bazı televizyon kanallarında tartışıldı. Bu kitaptaki iddialar kıyamet savaşını durdurmaya ve dünyamızı çok korkunç bir savaştan kurtarmaya yöneliktir. Hitler öldü sanmayın, Hitler özentisindeki gruplar özlemini kurdukları bir dünya düzeni için dünyamızı kana bulamaktan çekinmemektedirler. Bunların faaliyetlerini görmezden gelemeyiz. Hıristiyan-Evanjelik grupların Armagedon Savaşı yani son kıyamet savaşını anlatan birçok kitap vardır. Maalesef bunların tamamı, bu savaşı sanki kaçınılmaz gibi anlatmaktadırlar dedi.
     Yazar Akkurt, binin üzerinde okuduğu kitabın ardından insanlığa çok büyük hizmeti olacağı ümidiyle çıkardığı kitabın Şubat ayında yayımlanacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Serten Akkaya / Burak Akay
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Bigalı yazar ikinci kitabını hazırladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER