Bigaspor Genel Kaptanı Akçay istifa etti

Bigaspor Genel Kaptanı Akçay istifa etti


ÇANAKKALE (A.A) - Bigaspor Kulüp Başkanı İrfan Zeren, takımın genel kaptanı Murat Akçayın istifa ettiğini açıkladı.
     Başkan Zeren, Bigaspor futbolcularının yönetimden izin almadan yaptıkları toplantıdan dolayı üzgün olduğunu ve Bigaspor Genel Kaptanı Murat Akçayın görevinden istifa ettiğini söyledi.
     Genel Kaptan Murat Akçayın futbolcular ile iç içe olduğunu, buna rağmen futbolcuların yönetimden memnun olmadığını ifade eden Zeren, şunları söyledi:
     Futbolcularımız maddi ve manevi olarak yönetim kurulunun kendilerinin yanında olmadığını iddia ediyorlar. Ancak biz göreve geldiğimiz günden bu yana futbol takımımızı önceliğimizin en başına koyduk. Diğer ödemelerimizi öteledik, ama futbol takımımızın ödemelerini en kısa vadede ödemeye özen gösterdik. Çünkü bütün beklentimiz Bigasporun Bölgesel Amatör Ligde başarılı olmasıdır. Yaptığımız bütün çalışmaları buna endeksledik. Son 5 yılın en iyi kadrosunu oluşturduğumuzu düşünüyorum. Ben futbolcularımızın Bölgesel Amatör Lig (BAL) ilk 3ü oynayabilecek kapasitede olduklarına inanıyorum. Amatör kulüplerde maddi olanakların kısıtlı olmasına rağmen bugüne kadar tüm futbol takımımıza sezon başında vaat edilen paranın yüzde 81ini bugüne kadar hak edilen paranın da yüzde 84ünü ödedik. Devre arasında liderden 9 puan geride iken vaat edilen paranın yüzde 70ini ödedik.
     Makul seviyede olan alacakların bulunduğunu da ifade eden Zeren, her kulüpte bu gibi sorunların olabileceğini, bunun nedeninin ise kulübe bağlılık ifadesi olduğunu futbolcuların kamera karşısında değil, sahada oynamalarını tercih ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Serten Akkaya
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bigaspor Genel Kaptanı Akçay istifa etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER