BİK Manisa Şube Müdürü Tokgöz:

BİK Manisa Şube Müdürü Tokgöz: Gazetelerimizin bağımsız ve özgür bir çalışma ortamı sergilemeleri açısından onlara ekonomik olarak katkı sağlamaya çalışıyoruz


MANİSA (A.A) - Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz, CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan ve MHP Manisa İl Başkanı Tamer Akkalı ziyaret ederek, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Ziyaretlerde konuşan Tokgöz, demokrasilerde yasamanın ilk sırada geldiğini, yasama, yürütme ve yargıdan sonra da basının 4. kuvvet olarak değerlendirildiğini hatırlattı.
     Basının daha özgür olmasının demokrasinin daha sağlıklı işlemesi adına da önemli olduğunu ifade eden Tokgöz, iktidarıyla, muhalefetiyle her türlü görüşün basında özgürce yer alması açısından BİKin bir denge unsuru olduğunu söyledi.
     Tokgöz, Gazetelerimizin bağımsız ve özgür bir çalışma ortamı sergilemeleri açısından onlara ekonomik olarak katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bunu yaparken herhangi bir siyasi görüş gözetmeksizin çalışmalarımızı yapıyoruz dedi.
     CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hiçbir siyasi yapılanmadan etkilenmeyen bilgi akışının halkın gerçek bilgiye ulaşması açısından önemli olduğunu belirtti.
     MHP Manisa İl Başkanı Akkal da BİKin Manisada da bir şube açmasını, yerel gazetelerin daha nitelikli hale gelmesi açısından önemsediklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber BİK Manisa Şube Müdürü Tokgöz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER