BİK Ordu Şube Müdürü Oranlı: Ordu

BİK Ordu Şube Müdürü Oranlı: Ordu basınında belli bir insan kalitesi var bundan dolayı da çok memnunuz, inşallah Ordu basınıyla iyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz


ORDU (A.A) - Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Çetin Oranlı, Ordu basınında belli bir insan kalitesi var bundan dolayı da çok memnunuz, inşallah Ordu basınıyla iyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz dedi.
     Oranlı, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğine yaptığı ziyarette, Ordudaki bazı basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.
     Ziyaretinde Ordu 19 Eylül Derneğinin herkese hayırlı olmasını temenni eden Oranlı, BİK olarak kısa bir süre önce Sakaryadaki saldırıdan dolayı büyük bir acı yaşadıklarını hatırlattı.
     Böyle bir acıyı hiçbir zaman yaşamak istemediklerini belirten Oranlı, Bunun için de kurum olarak gerekli önlemleri alıyoruz dedi.
     Ordudaki basın mensupları ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarını anlatan Oranlı, şunları kaydetti:
     Öncelikli olarak BİK çalışanlarına yapılan saldırının ardından başsağlığı dileyerek acımızı paylaşan herkese teşekkür ederiz. Umarız böyle bir tatsız olay bir daha yaşanmaz. Biz bu olaya çok üzüldük. Yüreğimiz çok yaralı. İnşallah bu gibi olaylar tekrarlanmaz. Ordu basınında belli bir insan kalitesi var bundan dolayı da çok memnunuz, inşallah Ordu basınıyla iyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Bizim amacımız Ordu basınında standartları daha da yükseltmek. Geldiğimiz günden beri söylediğimiz mevzuatlara uygun olarak hareket edilmesini amaçlıyoruz. Şu ana kadar da her şey yolunda gidiyor.
     Oranlı, her konuda Ordulu gazetecilere destek olmaya çalıştıklarını da sözlerine ekledi.
     Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ise ziyaretinden dolayı Çetin Oranlıya teşekkür ederek, başsağlığı mesajını yineledi.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber BİK Ordu Şube Müdürü Oranlı: Ordu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER