Bilecikte Kent bilgi sistemi projesi

Bilecikte Kent bilgi sistemi projesi


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan Kent bilgi sistemi projesinin tanıtımının yapıldığı bildirildi.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Bursada Harita Mühendisleri Odasının düzenlendiği Coğrafi bilgi sistemleri günü ve etkinlikleri toplantısında, Bilecik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Abdullah Ay tarafından, belediyenin bugüne kadar teknoloji altyapısına yapmış olduğu yatırımlar ve kent bilgi sisteminin kuruluş aşamasındaki süreç hakkında katılımcılara bilgi verdiği kaydedildi.
     Sunumda, kent bilgi sisteminin Bilecike kattıklarının örneklerle anlatıldığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Özellikle yapılan bu teknolojik yatırımların vatandaşlarımıza hizmet açısından yansımaları konusunda vurgu yapılarak tüm bu altyapının tamamen hizmet odaklı olduğu belirtildi. Ayrıca tüm yatırımların diğer illerdeki benzer çalışmalar için harcanan para ve zamanlara bakıldığında çok daha hızlı ve minimum maliyetler ile yapıldığı projemizin yine en büyük artılarından biri olduğu da vurgulandı. Belediye olarak teknolojiyi minimum maliyet maksimum fayda ilkesine bağlı kalarak geliştirmeye devam ediyoruz. Sistemimiz, birçok belediye tarafından örnek alınmıştır.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikte Kent bilgi sistemi projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER