Bilecikte hırsızlık iddiası

Bilecikte hırsızlık iddiası -Bozüyük ilçesinde 2 Kuran kursu ve otobüs bekleme salonundan hırsızlık yaptığı iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı


BİLECİK (A.A) - Bozüyük ilçesinde 2 Kuran kursu ve otobüs bekleme odasından hırsızlık yaptığı iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, Ertuğrulgazi Camisi ve Yeşil Cami Kuran kursuları ile bir otobüs bekleme odasından hırsızlık yaptıkları iddia edilen M.E.Y. (15) ve M.G.Y. (15), Tekke Mahallesi Camisinde polis tarafından suçüstü yakalandı.
     Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, kapı ve camları açmada kullanılan tornavida, bıçak ve el feneri ile Kuran kurslarındaki sadaka kutularından çalınan yaklaşık 180 lirayı ele geçirdi.
    
     -Çaldıkları paralarla börek yemişler-
    
     Şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde Ertuğrulgazi Camisi Kuran kursundan 173 lira ve Yeşil Cami Kuran kursundan da 30 lira çaldıklarını, paranın 30 lirası ile börekçide börek yediklerini ve sigara aldıklarını, yakalanmamak için Yeşilkent Kuran kursu çevresinde bulunan güvenlik kameralarının kablolarını kestiklerini itiraf ettiği öğrenildi.
     M.E.Y. ve M.G.Ynin geçen ay Mehmetçik, Osmanlı, Yeşil ve Soğuk Pınar Merkez camileri ile Ulu Cami Kuran kursundaki hırsızlık olaylarına karıştığı bildirildi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikte hırsızlık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER