Bilecikte ihaleler

Bilecikte ihaleler


BİLECİK (A.A) - Bilecik İl Özel İdaresi tarafından 19 köye çocuk oyun grubu alımı, Kamu İhale Kanununun 19uncu maddesine göre ihale edilecek. İhale, 2 Ağustosta saat 14.00te İl Özel İdaresi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacak. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve ücretsiz olarak temin edilebilecek.
     Bilecik Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Pazaryeri Orman İşletme Şefliği 417 ve 429 kodlu orman yollarının üst yapım işi ihale edilecek. İhale, 6 Ağustosta saat 11.00de Müdürlük Toplantı Salonunda yapılacak. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 50 liraya temin edilebilecek.
     Bilecik Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Söğüt ve Pazaryeri Orman İşletme Şefliği muhtelif kodlu orman yollarında sanat yapım işi ihale edilecek. İhale, 7 Ağustosta saat 11.00de Müdürlük Toplantı Salonunda yapılacak. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 50 lira karşılığında alınabilecek.
     Bayırköy belde Belediye Başkanlığı tarafından muhtelif cadde ve sokaklara döşenmek üzere deniz dalgası görünümlü parke taşı alımı işi ihale edilecek. İhale 2 Ağustosta saat 14.00de Belediye Başkanlığında yapılacak. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 100 lira karşılığında temin edilebilecek.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER