Bilecikte yaşlı kadının öldürülmesi

Bilecikte yaşlı kadının öldürülmesi -Pazaryeri ilçesinde yaşayan Selime Özgülü öldürdüğü iddia edilen kadın, yakalandı


BİLECİK (A.A) - Bilecikin Pazaryeri ilçesinde yaşayan 79 yaşındaki Selime Özgülü öldürdüğü iddia edilen kadın, yakalandı.
     Pazaryeri İlçe Amirliği ekipleri, elleri, yaşlı kadını ayakları ve ağzı bağlı olarak öldürülmüş halde evde bulunması üzerine çalışma başlattı. Polis, Özgülün öldüren şüphelinin yaşlı kadının gelini F.Ö. olduğunu tespit etti.
     Şüphelinin emniyetteki ifadesinde, tanımadığı bir şahıs tarafından tehdit edilerek kayınvalidesinin kapısını açtırdığını belirterek, içeriye giren kişinin yaşlı kadının göğsüne vurarak yere düşürdüğünü ve zorla elini, ayağını bağladığını açıkladığı bildirdi.
     Emniyet görevlilerinin uzun süren araştırmaları sonucunda, Özgülün gelini F.Önün eşi ve kızlarına, cinayeti daha fazla saklayamayacağını itiraf ettiği bildirildi.
     F.Ö, emniyetteki sorgusunun ardından Bozüyük Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.
     Polis, diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
     Yenimahalle Han Sokakta yalnız yaşayan Selime Özgülden haber alamayınca kapıyı açmaya çalışan vatandaşlar, emniyet görevlilerine haber vermişti. Kapının kilitli olması üzerine çilingir yardımıyla kapıyı açan emniyet görevlileri, Özgülün ağzı, elleri ve ayaklarının iple bağlanmış cesediyle karşılaşmıştı.
    
     Muhabir: İbrahim Öztosun / Mehmet Candikmen / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikte yaşlı kadının öldürülmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER