Bilecikten, Kars ve Muşa kırtasiye malzemesi

Bilecikten, Kars ve Muşa kırtasiye malzemesi ve giysi yardımı


BİLECİK (A.A) - Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri, Kars ve Muştaki öğrencilere kitap, kırtasiye malzemesi ve giysi yardımında bulundu.
     Kitap Kulübü Başkanı Tuğba Cem, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yaptıkları yardım sayesinde doğuda kötü şartlarda yaşayan ve maddi imkansızlıklar yüzünden okuyamayan öğrencilerin yanında olduklarının mesajını vermek amacını taşıdıklarını kaydetti.
     Çok güzel bir faaliyete imza attıklarını dile getiren Cem, gerekli yardımların yaklaşık 1 hafta süren bir çalışma sonucu hazırlandığını belirterek, şunları söyledi:
     Karsın Kağızman ilçesine bağlı Akyayla köyü ve Muşun Bulanık ilçesindeki Fatih İlkokulu öğrencilerine ulaştırılmak üzere, Bilecik esnafı, okul yönetimi, öğrenciler ve toplum gönüllülerinin desteğiyle kitap, kırtasiye malzemesi ve kıyafet topladık. Onların ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılayabilirsek amacımıza ulaşmış olacağız. Ayrıca, Bilecikin İstasyon Mahallesindeki Aşağıköy İlkokulu öğrencilerine de bu yardımı ulaştıracağız. Kitap Kulübü olarak bir sonraki projemiz, Bilecik Belediyesinin ve vatandaşların desteğiyle şehir merkezine kitap, giyim ve oyuncak kumbarası kurmaktır dedi.
     Kulüp üyeleri toplanan malzemeleri, kargoya teslim etti.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikten, Kars ve Muşa kırtasiye malzemesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER