Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Bozüyük Açık Ceza İnfaz Kurumunda "futbol" Turnuvası


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Açık Ceza İnfaz Kurumu tarafından düzenlenen "futbol" turnuvası sona erdi.
     Açık Ceza İnfaz Kurumundaki hükümlüler arasında düzenlenen turnuvanın final maçını, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Alper Koç, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Süleyman Can, Cumhuriyet savcısı Musa Eriş ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Kerim Çiftlikli ile hükümlüler izledi.
     Kurum Müdürü Çiftlikli, amaçlarının, hükümlüler arasında var olan diyaloğun artırılması, motivasyonun yükseltilmesi, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler kapsamında seviyeli bir rekabet ortamı yaratarak hükümlülerin spor yapmalarını teşvik etmek olduğunu söyledi.
     Turnuvaya yaklaşık 85 hükümlü ve 10 personelin oluşturduğu 8 takımın katıldığı turnuvanın final maçında Kuzey Rüzgarı takımı, Terzisporu 8-7 yenerek şampiyon oldu. Kuzey Rüzgarı takımının kupasının Cumhuriyet savcısı Eriş verdi.
    
     -Gölpazarında "Trafik Haftası" kutlamaları
    
     (Fotoğraflı)
    
     Trafik Haftası, Gölpazarı İlçe Emniyet Amirliği Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğince çeşitli etkinliklerle kutlandı.
     Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli polis memurları Tahir Şahin ve Kerim Aydoğdu, ilkokul öğrencilerine, yaya geçidi, karşıya geçerken yapılması gereken kurallar, trafik lambaları, bisiklet ve kask kullanımı, emniyet kemeri takılması ve araçlarda güvenli seyahat gibi konularda eğitim verdi.
     Emniyet Amiri Fatih Doğan, etkinlikler kapsamında sürücülere ve vatandaşlara el broşürü dağıtarak kemer takmanın önemi konusunda uyarılarda bulunduklarını belirterek, emniyet kemerinin genelde uzun süreli yolculuklarda tercih edildiğini, kent içinde kullanılmadığını bildirdi.
    
     Muhabir: Barış Eren - Zafer Özuğur / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER