Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Bilecik Kız Teknik ve Meslek Lisesinde, "TÜBİTAK Bilim Fuarı" etkinliği


BİLECİK (A.A) - Bilecikte, TÜBİTAK Bilim Fuarı etkinlikleri kapsamında hazırlanan projeler sergiledi.
     Vali yardımcıları Süleyman Deniz ve Metin Çınarın eşleri Nazile Deniz ile Saliha Çınarın açılış kurdelesini kestiği "Bilim Fuarı" etkinliğinde, öğrenciler davetlilere çeşitli alanlarda hazırladıkları projeleri tanıttı.
     Etkinlikte öğrencilerden projeleri hakkında çeşitli bilgiler alan protokol, Yiyecek ve İçecek Bölümünün bayat ekmek israfını azaltmak amacıyla bayat ekmeklerden hazırladığı yiyecekler ilgi gösterdi.
     Programa, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Enver Kandil, İl Milli Eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ve veliler katıldı.
    
     -Belediye Başkanı Yağcıdan "Gençlik Haftası" mesajı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Gençlik Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Yağcı, mesajında, gençler için birçok projeyi hayata geçirdiklerini ve gençlerin fikirlerine, düşüncelerine, projelerine büyük önem verdiklerini aktardı.
     Yağcı, şunları bildirdi:
     "Yarınlarımızın güvencesi gençlerimiz, ülkemizin sadece zenginliği değil aynı zamanda değişim potansiyelinin de kaynağıdır. Dolayısıyla genç nüfusa sahip olmak, bizler için büyük bir imkandır. Özgür düşünceli, kendi başına karar verebilen, sorgulayan, kendi toplumunun değerlerinden ve evrensel doğrulardan haberdar olan ve hayatın güçlüklerinin üstesinden gelebilecek, donanımlı ve yetenekli gençler yetiştirmek elbette çok önemli bir unsurdur.
     Bu sayede, Yüce Atatürkün gösterdiği çağdaş uygarlığın üstüne çıkma hedefine ulaşacağımıza inanıyorum. Bu kutsal emanetin bilincinde olan gençlerimiz ile Bilecik ve Türkiye, önüne çıkan her zorluğu aşabilecek güçtedir."
    
     -Belediye Başkanı Yağcıya doğum günü sürprizi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilecikte görev yapan basın mensupları, Belediye Başkanı Selim Yağcıya doğum günü sürprizi yaptı.
     Yağcı, yaptığı konuşmada, etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Hatırlamak ve hatırlanmanın güzel bir duygu olduğunu ifade eden Yağcı, şöyle konuştu:
     "Hayatınızda, hep yeni başlangıçlar, mutluluklar ve sevinçlerin olmasını diliyorum. Ben, hayatın her safhasını mutluluk anlamında dolu yaşadım ve yaşıyorum. Hayatımda geriye doğru baktığımda, Keşke şu da şöyle olsaydı dediğim bir şeyim olmadı. Dünyanın en vefakar, en fedakar, en gayretli ve destekleyici hanımıyla evliyim. İki çocuğum var. Her ikisi de birbirinden kıymetli. Sizlerin de mutlu olmasının temenni ediyorum."
     Daha sonra Yağcı, doğum günü pastasını keserek, basın mensuplarına ikram etti.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen - Mesut Tankulu
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER