Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -49. Kütüphaneler Haftası


BİLECİK (A.A) - Bozüyük İlçe Halk Kütüphanesi tarafından kitap okuma etkinliği düzenlendi.
     49. Kütüphaneler Haftası nedeniyle, Cumhuriyet Meydanında Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Yürükçü ve Oğuz Sertler, AK Parti İlçe Başkanı Nizamettin Çam, İlçe Müftüsü Burhan Çakır, Bilecik Eğitim Derneği Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler birlikte kitap okudu.
     Halk Kütüphanesi Müdürü Mukaddes Gündüz, kitap okuma etkinliğinin tüm Türkiyede eş zamanlı yapıldığını belirterek, amaçlarının kitap okuma konusunda bir farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.
     Öte yandan kitap okuma etkinliğine, çevrede temizlik yapan bir belediye temizlik görevlisi de katıldı.
    
     -Yoksulluğa karşı bizim tavrımız projesi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminin projesi kapsamında Romanyadan Bilecike gelen öğretmenler, Pazaryeri ilçesini ziyaret etti.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentteki eğitim ve okulların durumu hakkında bilgi verdi. Ziyaret anısına, öğretmenlere çini bardak ve gül hediye etti.
     Kız Teknik ve Meslek Lisesinde incelemede bulunan heyet, burada okulların eğitimi ve yardıma muhtaç öğrencilere yönelik yapılan çalışmalar ile eğitim kalitesi hakkında sunum yaptı.
    
     -MHP Bilecik eski İl Başkanı Tekinden Pazaryerine ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     MHP Bilecik eski İl Başkanı Mesut Tekin, Pazaryeri ilçesini ziyaret etti.
     Bozüyük Açık Cezaevinden denetimli serbestlikten faydalanarak tahliye olan Tekin, Pazaryeri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Dergisi Şubesi Temsilcisi Ümit Özçalık ve gençlerle bir araya geldi.
     Tekin, ülkücü olmakla ve hizmet etmekle şeref duyduğunu ifade ederek, camiadaki arkadaşlarını özlediğini söyledi.
     Tekin, Bozüyükte 6 yıl önce içerisinde el bombası ve av tüfeği bulunan kutulardaki koli bandında parmak izi bulunduğu iddiasıyla, 2 yıl 11 ay hapis cezası almış, denetimli serbestlikten faydalanarak 15 Martta tahliye olmuştu.
    
     Muhabir: Barış Eren - İbrahim Öztosun / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER