Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Bilecik Belediyesinden çocuk festivali


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediyesi tarafından "6nci Geleneksel Çocuk Festivali" düzenleneceği bildirildi.
     Belediyeden yapılan açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında belediye tarafından 3 gün sürecek "6ncı Geleneksel Çocuk Festivali"nin 26 Nisanda kortej yürüyüşü ile başlayacağı kaydedildi.
     Belediye Başkanı Selim Yağcı, çocukları sevdiklerini, onlar için her şeyin en güzelini düşündüklerini ve uygulamaya geçirdikleri belirterek, 6 yıl önce başlattıkları projenin bugün geleneksel hale geldiğini ve çocukların festivali beklediklerini ifade etti.
     26-28 Nisan tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek festivalde, çeşitli oyun gruplarının yanı sıra palyaçoların gösteri sunacağı belirtildi.
    
     -Bilecik POMEMin faaliyetleri
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi tarafından çeşitli faaliyetler yapıldığı bildirildi.
     POMEMden yapılan açıklamada, Türkiye Kızılay Derneği Eskişehir Kan Bağışı Merkezi işbirliğinde eğitim gören polis adaylarının kan bağışında bulunduğu, kendi aralarında topladıkları parayla kurban kesildiği ve ihtiyaç sahibi 30 aileye dağıtıldığı kaydedildi.
     Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar tarafından 12. dönem POMEM öğrencilerine "Kolluk ve adliye ilişkisi" konulu konferans verdiği belirtilen açıklamada, faaliyetler kapsamında Toplum Destekli Polis Kulübü öğrencilerinin Bilecik Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezinde ve Bilecik M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlülere müzik dinletisi düzenlendiği bildirildi.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER