Bilecik Sosyal Etüt ve Proje Müdürü

Bilecik Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Çabukoğlu göreve başladı


BİLECİK (A.A) - Bilecik Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Gönül Günaydın Çabukoğlu, göreve başladı.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kamu düzeni ve güvenliği müsteşarlığının teşkilat ve görevleri hakkındaki kanun ile İçişleri Bakanlığı teşkilatına eklenen İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğünün Bilecik Valiliği bünyesinde kurularak faaliyete geçtiği kaydedildi.
     Düzce Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekilliği görevini yapan Çabukoğlunun Bilecik Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü görevine atandığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     İçişleri Bakanlığı tarafından illerin güvenlik ve sosyo-ekonomik politikaları konularında uygulanmak üzere gönderilen tedbir ve faaliyetlerin, ilgili birimler ile koordine edilerek il düzeyinde uygulanmasını sağlamak. Uygulamada varsa karşılaşılan sorunlar ile çözüm önerilerini içeren sonuç raporlarını bakanlığa göndermek. Temel amacıyla oluşturulan müdürlük, görev alanı ile ilgili bilgi ve belgeleri toplamak, tasnif etmek, analiz ve değerlendirme, proje ve araştırma yapmak ve yaptırmak ile bu alandaki bilimsel çalışmaları desteklemek. Kamuoyu araştırması yapmak, yaptırmak, toplantı, sempozyum, seminer, eğitim ve benzeri etkinlikler düzenlemek. İlde toplum desteğinin sağlanmasına yönelik faaliyetleri yürütmek, il genelinde göçün meydana getirdiği sorunlarla ilgili çalışmalar yapmak gibi görevleri bulunuyor.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecik Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER