Bileziğe karşılık Teşekkür Belgesi

Bileziğe karşılık Teşekkür Belgesi -Artvin Valisi Kalkan, bulduğu altın bileziği sahibine teslim eden kişiye Teşekkür Belgesi verdi


ARTVİN (A.A) - Artvin Valisi Necmettin Kalkan, bulduğu altın bileziği sahibine teslim eden Ahmet Dayança Teşekkür Belgesi verdi.
     Kalkan, geçimini hurda alım satım işi yaparak sağlayan Ahmet ve eşi Nazmiye Dayançı makamında kabul ederek, bir süre görüştü. Kalkan, merkeze bağlı Zeytinlik köyünde baraj suları altında kalacağı için terk edilen bir evden topladıkları hurdalar arasında buldukları altın bileziği sahibine teslim eden Dayanç ailesini tebrik etti.
     Dayanç ailesinin örnek bir davranış sergilediğini ifade eden Kalkan, "Böyle duyarlı insanların olduğunu görmek ülkemiz ve ilimiz için sevindirici bir durum. İnsanlık kavramının anlamı böyle zamanlarda daha bir önem kazanmaktadır" dedi.
     Türkiyenin bu zamanda Ahmet Dayanç gibi duyarlı ve vicdan sahibi insanlara ihtiyacı olduğunu dile getiren Kalkan, "Bu tür örnek davranışların ülkemiz için bir kazanç olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.
     Ahmet Dayanç ise bulduğu altın bileziği sahibine ulaştırmanın bir insanlık görevi olduğunu belirterek, "Köy muhtarının yardımıyla 83 yaşındaki Emine Zeytinciye ulaştık ve bileziği teslim ettik. Emine hanım, 12 yıl önce kaybolan ve hatıra olan bileziğini bulduğumuz için çok sevindi" dedi.
     Vali Kalkan, Dayançı Teşekkür Belgesi ile ödüllendirirken, ailesine de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kurulan Sevgi Mağazasından hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu - Serhat Çağdaş / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Bileziğe karşılık Teşekkür Belgesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER