Bilgi evi öğrencileri ödüllendirildi

Bilgi evi öğrencileri ödüllendirildi


ANKARA (A.A) - Çubuk Belediyesi Bilgi Evinde eğitim gören ve SBSde derece alan öğrenci ve öğretmenleri ödüllendirildi.
     Çubuk Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Belediye Başkanı Lokman Özden, TUNADER Başkanı Recai Turgut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayati Tamer ile öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.
     Özden, törende yaptığı konuşmada, belediyelerin asli görevlerinin başında, altyapı ve üstyapı hizmetlerinin geldiğini belirterek, bunların yanında geleceğe dönük yapılan en önemli hizmetin de eğitim olduğunu, Bilgi Evi Projesinin bu konuda örnek teşkil ettiğini söyledi.
     Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve özellikle maddi imkansızlıklar nedeniyle dershaneye gitme imkanı olmayan öğrencilere yardımcı olmak amacıyla bu projeyi geliştirdiklerini ifade eden Başkan Özden, şunları kaydetti:
     Bizim bulunduğumuz yer Peygamber postu. İlçemizin tüm evlatları bizlere emanet, dolayısıyla bu emanete gözümüz gibi bakmamız gerekmektedir. Bu çocukları heba etmememiz lazım. Bunun içindir ki biz inşallah ikinci bilgi evini de değerli iş adamlarımızın ve hocalarımızın da katkıları ile Barbaros Mahallemizde açacağız. Bu çalışmada yalnızca belediyenin emeği yok, değerli iş adamlarımızın ve fedakar hocalarımızın çok büyük katkısı ve emeği var. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ve Halk Eğitim Müdürlüğümüzün önemli katkıları var. Elbette çocuklarının okuması ve belirli düzeye gelmesi için mücadele eden ailelerimizi de unutmamamız gerekmektedir. Ben buradan hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
     Konuşmaların ardından bilgi evi öğrencileri çeşitli gösteriler sundu.
     Törenin sonunda SBS sınavlarında başarılı olan Ayşe Doğan, Ayşe Sevra Pehlivan, Selma Şahin, Beyzanur Korkmaz, Büşra Tuncel, Muhammed Mustafa Asma, Elif Ceylan, Üzeyir Alper Bakır, Duygu Coşkun, Kemal Kiper, Fatma Özçelik, Melike Ekiz, Ayşegül Köroğlu, Büşra Görgülü, Nazik Ezgi Karabacak, Rabia Karaaslan, Rabiya Karaaslan, Rabiye Sarıkoç, Seher Kılıç, Hilal Büşra Altundağ, Ömer Yılmaz, Oğuzhan Küçük, Aynur Karatepe, Busenur Kavak, İbrahim Tozkaptı, Hatice Demirhan, İlknur Mamak, Merve Pınar Cihan, Mikail Aktaş, ve Yusuf Bağcıya çeşitli ödüller verildi.
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Bilgi evi öğrencileri ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER