Bingölde Kardeş Okul projesi

Bingölde Kardeş Okul projesi


BİNGÖL (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan Kardeş Okul projesi kapsamında Denizli Servergazi Sabiha Süt İlkokul ve Ortaokulu idarecileri, öğretmenleri ve velileri Bingöl Vali Güner Orbay İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret etti.
     Bingöl Vali Güner Orbay İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ahmet Çelik, yaptığı açıklamada, kardeş okul öğretmenlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, öğretmenlerin Denizliden 110 koli eşyayı okullarına gönderdiklerini söyledi.
     Çelik, malzeme yardımından daha çok iki okulun öğretmenlerinin güzel bir vesile ile bir araya gelmesinin daha anlamlı olduğunu belirtti.
     Denizli Özel Servergazi Sabiha Süt İlkokul ve Ortaokulu Müdür Yardımcısı Cem Altay, Bingöl Vali Güner Orbay İlkokul ve Ortaokulu ile kardeşlik köprüsünü kurmak için Bingöle geldiklerini ifade ederek, Mesafeler uzak olsa da gönüller bir. Şartlar ne olursa olsun kardeşlik bağlarını güçlü tutmak inancıyla idareci, öğretmen ve velilerimizle Bingöle geldik. İki okul arasındaki mektup kardeşliği ve hediyeleşmeler bu bağı daha da güçlü kılacaktır. Denizlideki misafirliğin daha iyisini Bingölde gördüm. Bingöllülerin misafirperverliği Denizlileri geçti, çok iyi ağırlandık. Burası biraz soğuk ama biz Denizlinin sıcağını buraya getirdik. İnsanların birbirine hediye vermesi çok güzel, tanımadığı birine hediye vermesi daha da güzel oluyor. Bu proje de emeği geçen hem Denizlilere hem de Bingöllülere teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Denizliden getirilen ve içerisinde atkı, bere, eldiven, kalem ve defterlerin bulunduğu çantalar okuldaki öğrencilere hediye edildi.
    
     Muhabir: Naim Boşkut- Abdullah Çelik / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Bingölde Kardeş Okul projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER