Bingölde askeri konvoya yapılan saldırı

Bingölde askeri konvoya yapılan saldırı -Şehit Topçu er Anıl Eruluçun Salihlideki baba evinde yas var


MANİSA (A.A) - Bingöl-Muş karayolundaki terörist saldırıda şehit olan topçu er Anıl Eruluçun (22) Manisanın Salihli ilçesindeki baba evinde yas var.
     Salihlide Seyrantepe Mahallesi Girne Sokak Yaman Apartmanı No:7de oturan Anıl Eruluçun şehit olduğu haberini ailesine Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Metin Şahin, Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Ali Arı, Emniyet Müdürü Erkan Taş ile Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay birlikte verdiler.
     Haberi alan şehit erin annesi Şükran ve babası Nevzat Eruluç ile yakınları, sinir krizi geçirdi. Şehit haberinin verilmesinin ardından önce şehit evi ardından mahalle Türk bayrakları ile donatıldı.
     Şehidin, geçtiğimiz hafta sonu ailesinin yanında olduğu öğrenildi.
     Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, aileye şahadet haberini verdikten sonra çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Acımız çok büyük. Diyecek bir söz bulamıyorum dedi.
     Öte yandan oğullarının şehit düştüğü haberini alan baba Nevzat Eruluç ile şehidin dedesi Haşim Acar rahatsızlandı ve olay yerinde bekleyen ambulanslarla Salihli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Bingölde askeri konvoya yapılan saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER