Bingölde Bahar Derneği yeni binasına geçti

Bingölde Bahar Derneği yeni binasına geçti


BİNGÖL (A.A) - Bingölde faaliyet gösteren Bahar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni binasını yapılan törenle hizmete açtı.
     Yenişehir Mahallesi Sefa Sokakta bulunun hizmet binasının açılış törenine Vali Mustafa Hakan Güvençerin eşi Fatma Güvençer, Belediye Başkanı Serdar Atalayın eşi Tuğba Atalay, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
     Açılış töreninde konuşan Bahar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Semiha Demir, yeni hizmet binasının hayırlara vesile olması dileğinde bulunarak, derneğin amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
     Demir, Bingöldeki bayanların sosyal ve ekonomik konumlarını güçlendirmeyi hedefliyoruz. Yaşanılan sıkıntılarla mücadele etmeyi hedefliyoruz. Kurs, seminer, konferans, panel, sempozyum, şenlik, kermes ve yarışmalar düzenleyerek üyelerimizi sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda güçlendireceğiz. Bayanların mesleki becerilerini ve girişimciliklerini geliştirmeye yönelik projeler yapıyoruz. Bu sayede ekonomik olarak güçlenmelerini sağlıyoruz. Ülke ekonomisine katkı sağlamış oluyoruz dedi.
    
     Muhabir: Naim Boşkut / İbrahim Yakut
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Bingölde Bahar Derneği yeni binasına geçti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER