Bingöldeki askeri konvoya yapılan saldırı

Bingöldeki askeri konvoya yapılan saldırı -AK Parti Manisa Milletvekili Yurttaş, Şehit Topçu Er Eruluçun ailesine başsağlığı diledi


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Bingölde askeri konvoya yapılan saldırıda şehit olan Topçu Er Anıl Eruluçun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
     AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehit evini ziyaret eden Yurttaş, okunan Mevlid-i Şerif ve yapılan duanın ardından şehit babası Nevzat Eruluç ile sohbet etti.
     Taziye evinden ayrılırken gazetecilere açıklama yapan Yurttaş, terör belasından Türkiyenin mutlaka kurtulacağını belirterek, şunları kaydetti:
     En sonunda ateş Salihlimize de düştü. Yüreğimiz kan ağlıyor. Türkiye gibi önemli bir kavşak noktasında bulunan bir cennet vatanın üzerinde pek çok ülkenin olduğu gibi pek çok düşmanın da gözü var. Ama binlerce yıldır Türkiyeyi vatan eden Türk insanı burayı hiç kimseye yar etmeyecektir. Bölgede, süpürme operasyonu dediğimiz geniş bir operasyon devam etmektedir. Terörle mücadele kısa sürede bitirilecek bir mücadele değildir. Kararlılıkla terörün üzerine gidilmektedir. Teröristin anlayacağı dilde onlara cevap verilmektedir. Terörle mücadelemiz daha da hız kesmeden devam edecektir. Şehidimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve Türk milletimize başsağlığı diliyorum.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Bingöldeki askeri konvoya yapılan saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER