Bingöl Belediyesinden vergi uyarısı

Bingöl Belediyesinden vergi uyarısı


BİNGÖL (A.A) - Bingöl Belediyesi emlak, ilan, reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin birinci taksitlerinin ödenmesi ve vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri konusunda uyarıda bulundu.
     Bingöl Belediyesinden yapılan açıklamada, vatandaşların vergilerinin birinci taksitlerini ödemleri hususunda duyarlı olmaları gerektiği kaydedildi.
     Emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin birinci taksit ödemelerinde sıkışıklığa meydan verilmemesi için mükelleflerin vergilerini belirtilen süre içerisinde ve son güne bırakmadan ödemelerini yapmaları gerektiği vurgulanan açıklamada, Birinci taksit ödemelerini geciktirenler ise cezaya girecektir. Bu nedenle vatandaşlarımızın emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin birinci taksit ödeme süresi 31 Mayıs tarihinde sona ereceğinden dolayı bu tarihe kadar ödemelerini yapmaları önemle rica olunur. Vatandaşlarımız, cumartesi ve pazar günlerinde de belediye veznelerine gelerek borçlarını kolaylıkla ödeyebilirler denildi.
    
     Muhabir: Naim Boşkut/Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Bingöl Belediyesinden vergi uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER