Bingöl İl Özel İdaresi ile Bem

Bingöl İl Özel İdaresi ile Bem-Bir-Sen arasında sözleşme imzalandı


BİNGÖL (A.A) - Bingöl Valiliği İl Özel İdaresi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında çalışan memurları kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.
     Valilik makamında gerçekleşen imza törenine Vali Mustafa Hakan Güvençer, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Işık, Bem Bir-Sen Bingöl İl Temsilcisi Mithat Kaya ve İl Özel İdaresi İşyeri Temsilcisi Ahmet Saitoğlu katıldı.
     Sözleşmenin imzalanmasının ardından Vali Güvençer, sözleşmenin memurların uzun zamandır gündeminde olan bir konu olduğunu belirterek, Bu sözleşmenin memleketimiz, ülkemiz ve memurlarımız için hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundu.
     Bem Bir-Sen Bingöl İl Temsilcisi Mithat Kaya ise, sözleşmenin çalışanların performanslarını arttıracağına inandığını ifade etti. Kaya, Bayram öncesi imzalanan sözleşmenin sendika olarak başta bizleri ve özel idarede çalışan memurları sevindirdi. Sözleşmenin imzalanmasında başta emeği geçen Valimiz Sayın Mustafa Hakan Güvençere, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işıka teşekkür ediyoruz dedi.
     1 Haziran itibaren geçerli olan sözleşmenin 1 yıllık olduğu ifade edildi.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik /Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Bingöl İl Özel İdaresi ile Bem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER