Binin üzerine sabıkası olan zanlı Kumlucada

Binin üzerine sabıkası olan zanlı Kumlucada yakalandı -Türkiyenin değişik illerinde internet üzerinden vatandaşları dolandıran ve binin üzerinde sabıkası olduğu belirlenen zanlı, Antalyanın Kumluca ilçesinde polis ekiplerince yak


ANTALYA (A.A) - Türkiyenin değişik illerinde internet üzerinden vatandaşları dolandıran ve binin üzerinde sabıkası olduğu belirlenen zanlı, Kumluca ilçesinde polis ekiplerince yakalandı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Türkiyenin çeşitli illerinde internet üzerinden dolandırıcılık suçu işlediği belirlenen M.Çnin (30) son olarak Kumlucada bir vatandaşa ait bilgileri kullanarak bir bankanın ATMsinden para çektiği tespit edildi.
     Yaklaşık 15 gün boyunca teknik ve fiziki olarak M.Çyi takip eden, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, bu sürede zanlının ilçedeki internet kafelerden başkalarının internet hesaplarına girerek banka hesap bilgilerini öğrendiğini, cep telefonuyla da bankacılık işlemleri ve para transferi yaptığını belirledi.
     Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, zanlıyı ilçe merkezinde gözaltına aldı. M.Çnin emniyette yapılan kimlik tespitinde, Türkiyenin değişik illerinde binin üzerinde sabıkasının bulunduğu, ayrıca hakkında 80 ayrı davadan yakalama kararı olduğu anlaşıldı.
     Bilişim sistemi, banka ve kredi kurumlarını kullanmak suretiyle dolandırıcılık suçlamasıyla adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Binin üzerine sabıkası olan zanlı Kumlucada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER