Birecik Köprüsünde kaza

Birecik Köprüsünde kaza -Birecik Köprüsü girişinde kamyon ile sepetli motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı


ŞANLIURFA (A.A) - Birecik ilçesinde, kamyon ile sepetli motosikletin çarpışması sonucunda 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.
     Edinilen bilgiye göre, Birecik Köprüsü girişinde, Celal Yağmurlu (42) yönetimindeki kamyon ile karşı yönden gelen Ümmet Çoban (38) idaresindeki 27 TY 585 plakalı sepetli motosiklet çarpıştı.
     Kazada, yaralanan motosiklet sürücüsü Ümmet Çoban ile yanında bulunan oğlu Ahmet Çoban (14) ile Mehmet Ali Topuz (24) Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Yaralılardan, Ahmet Çoban, yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı, hayati tehlikeleri bulunan diğer yaralılar ise yapılan ilk müdahale sonrasında Şanlıurfaya sevk edildi.
     Kaza sonrasında, şoka giren ve rahatsızlanan kamyon şoförü Celal Yağmurlu da Birecik Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapana ve ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı yol, yapılan çalışma sonrasında yeniden açıldı.
     Yetkililer, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdiler.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu/Mehmet Öztaş
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Birecik Köprüsünde kaza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER