Çorum Valisi Çakır, konağında şehit ve

Çorum Valisi Çakır, konağında şehit ve gazi ailelerini ağırladı -Vali konağındaki iftar yemeğine, Gaziosmanpaşadaki silahlı saldırıda öldürülen polis memuru Zekeriya Yurdakulune eşi ve çocukları da katıldı


ÇORUM (A.A) - Çorum Valisi Nurullah Çakır, Ramazan ayı dolayısıyla konağında şehit ve gazi aileleri için iftar yemeği verdi.
     Konak bahçesindeki yemeğe, şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra kentteki iş adamları, mahalle muhtarları, siyasi partilerin temsilcileri de katıldı.
     Misafirlerini eşi Cemile Çakır ile konağın kapısında karşılayan Vali Çakır, yemeğe katılanlarla yakından ilgilendi.
     Vali Çakır ve eşi, İstanbul Gaziosmanpaşadaki silahlı saldırıda hayatını kaybeden şehit polis memuru Zekeriya Yurdakulun eşi Gülnur Yurdakul ve biri 6 aylık diğeri ise 4 yaşındaki kızlarıyla aynı masayı paylaştı.
     Yemeğin ardından günün anısına bir konuşma yapan Vali Çakır, millet olarak bir arada olanların zaman zaman üzüntüleri ve kederleri de paylaştığını belirtti.
     Vali Çakır, devletin, toplumun tüm kesimleriyle bir arada olduğunu, şehit ve gazi ailelerinin geride bıraktıklarının yanında yer aldığını ve bu tutumunu sonuna kadar sürdüreceğini dile getirdi.
     Konuşmasının ardından Vali Çakır, yemeğe katılan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
     Öte yandan yemeğe Çorumda yaşayan ailesiyle katılan şehit polis memuru Zekeriya Yurdakulun eşi Gülnur Yurdakul, ev sahibi Vali Çakır ve eşine yakın ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Esma Aygün / İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorum Valisi Çakır, konağında şehit ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER