Bitliste Gezelim Görelim projesi

Bitliste Gezelim Görelim projesi


BİTLİS (A.A) - Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülecek olan Gezelim Görelim projesi kapsamında, 400 öğrenci geziye götürülecek.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il merkezi, Mutki, Hizan, Tatvan ve Güroymak ilçelerinden toplam 400 öğrencinin geziye götürüleceği belirtildi.
     Projenin, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında uygulanacağı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Bitlis merkez, Hizan, Mutki, Güroymak ve Tatvan ilçelerimizden belirlenen lise 3. sınıfta okuyan toplam 400 öğrenci geziye götürülecek. Bu öğrencilerimiz Ahlatta ağırlanacak. Ardından öğrencilere, tarihi eser yönünden Türkiyenin en zengin bölgesi olan Ahlat gezdirilecek. Öğrencilere, tarihi eserler ve kültürel yapı tanıtılacak. Öğrencilerin tarihi, gezip görerek öğrenmesine yardımcı olunacak. Yine Ahlatta seminer verilecek. Projeyle, kültürel ve sosyal amaçlı gezilerin öğrenciler üzerindeki etkileri gözlenecek. Ayrıca öğrenciler arasında, bütünleşme ve grup olarak hareket etme anlayışı sağlanacak.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Bitliste Gezelim Görelim projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER