Bitlis Belediye Başkanı Alaydın, Kadir Has

Bitlis Belediye Başkanı Alaydın, Kadir Has Stadyumunu gezdi


KAYSERİ (A.A) - Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydının Kadir Has Stadyumunu gezdiği bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bazı incelemelerde bulunmak üzere Kayseriye gelen Alaydın, belediyenin kente kazandırdığı Kadir Has Stadyumunu gezerek stat yetkililerinden bilgiler aldı.
     Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Oktay Durukan ile birlikte stadyumu gezen Alaydın, gezinin ardından Kayseride bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
     Kadir Has Stadyumunu Muhteşem bir eser diye nitelendiren Alaydın, Kadir Has Stadyumu ülkemize yakışır bir eser. Gerçekten gurur duydum. Bu tür eserler, şehirlerin markalaşması noktasında çok önemli yapılardır. Türk insanı, Türk mimarı istediği zaman böyle güzel eserler meydana getirebiliyor. Kadir Has Stadyumu, Avrupa standartlarında bir eser olmuş. Bu stadyumun hem ülkemize hem de Kayserimize hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekten gurur verici, muhteşem bir eser dedi.
     Anadolu şehirlerinin kendini aştığını ifade eden Alaydın, bu şehirlere en güzel örneğin Kayseri olduğunu belirterek, şunları dile getirdi:
     Kadir Has Stadyumu sayesinde Kayseri, çok önemli organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek. Ülkemizde yapılacak bütün ulusal ve uluslararası organizasyonlara bu tesisler gönül rahatlığı ile ev sahipliği yapabilir. Ülkemizin tanıtımı açısından da bu eserler çok önemli. Burada çok büyük bir emek var. Bu, bir vizyon meselesi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki, bu vizyonu zaten yakalamış. Böyle bir belediye başkanına sahip olduğu için Kayserililer çok şanslı. Ben başta Başkan Özhaseki olmak üzere tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Bitlis Belediye Başkanı Alaydın, Kadir Has Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER