Bitlis Belediyesi sendika borçlarını ödedi

Bitlis Belediyesi sendika borçlarını ödedi


BİTLİS (A.A) - Belediyenin, Hizmet-İş Sendikasına olan 654 bin 702 lira tutarındaki borcunu ödediği bildirildi.
     Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin sendikaya olan borçlarının tamamını ödeyerek, tarihinde ilk defa işçi sendikasına borcu olmayan bir belediye konumuna geldiğini söyledi.
     Belediyede bir ilki daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Alaydın, şöyle konuştu:
     Belediye olarak geçmiş yılların borçlarını ödemeye ve sıfırlamaya devam ediyoruz. Şubat ayında personellerimizin 1 milyon lira tutarındaki ödemelerini yapmıştık. Bu ay sendikaya olan son taksitimizi de ödedik. Belediyemiz tarihinde ilk defa işçisine ve sendikasına borcu olmayan konuma geldi. Bu ödemeler kolay olmadı. Reform ve uygulamalar sonrası, belediyemizi bu konuma getirdik.
     Hizmet-İş Sendikası İl Başkanı Yaşar Bulut ise, 15 yıldır sendika başkanı olduğunu, ancak ilk defa Bitlis Belediyesinin işçisine borçsuz duruma geldiğini belirtti.
     Bulut, Fehmi Alaydın, şubat ayında tüm işçi personellerimizin sosyal hakların ödemesinin ardından, bu seferde sendikaya ait aidat alacaklarının tamamını ödedi. Borçlarımızın tamamını ödediği için Başkan Alaydına, sendika ve işçilerimiz adına teşekkür ederim dedi.
    
     Muhabir: Yunus Okur
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Bitlis Belediyesi sendika borçlarını ödedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER