Bodrumdaki trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı

Bodrumdaki trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı -İlçe Emniyet Müdürlüğünce ilçede meydana gelen trafik kazaları ile ilgili görüntüler basına dağıtıldı (Görüntülü)


MUĞLA (A.A) - Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Sistemi (MOBESE) tarafından Bodrumda meydana gelen trafik kazaları saniye saniye kaydediliyor.
     İlçede meydana gelen trafik kazaları ile ilgili görüntüler, İlçe Emniyet Müdürlüğünce basın mensuplarına dağıtıldı.
     Toplumsal olayların, hırsızlıkların ve kazaların aydınlatılmasında önem taşıyan ve bugüne kadar birçok olayın aydınlatılmasına yardımcı olan MOBESE kameralarına, ilçede meydana gelen pek çok trafik kazası yansıyor.
     Görüntülerde özellikle dikkatsiz bir şekilde trafikte seyreden motosikletlet sürücülerinin yaptığı kazalar saniye saniye görüntülendi.
     MOBESE kameralarına yansıyan bir kazada, Bodrum Yokuşbaşı mevkisinde, trafik ışıklarında bekleyen araçlara freni patlayan bir servis otobüsü çarptı. Kazada 5 araçta maddi hasar meydana geldi.
     Bir diğer kazada, bir motosiklet ıslak yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Sürücü hafif yaralandı.
     Otogar Kavşağında hızla gelen bir motosiklet, seyir halindeki bir otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ile arkasında bulunan bir kişi, havada takla atarak yola düştü.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumdaki trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER